V tem prazničnem decembrskem času smo se odločili z vami deliti ne le modnih, ampak tudi lepotne nasvete in trike, ki vam bodo prišli prav, ko se boste odpravljali na novoletno zabavo! Današnji lepotni nasvet vsebuje vse, kar to zimo potrebujete. Bogato in hidratantno podlago, mehke in nevtralne ustnice ter enostavne, elegantne in sofisticirane oči, tako bo vaš končni make up popoln in bleščeč.

Prvi korak:

Ustvarite gladek videz kože tako, da nanesete kremno podlago, ki ji sledi nanos tekočega pudra. Z nanosom pričnite v centru obraza in nadaljujte proti zunanjosti in vratu. Pri tem uporabljajte sintetični čopičem ali mehko gobico.

Drugi korak:

Na območje pod očmi nanesite srednje prikrivni korektor in ga nežno vtrite s prstom, dokler se neopazno ne zlije s kožo. Korektor lahko v majhnih količinah uporabite povsod, kjer želite prikriti manjše nepravilnosti.

Tretji korak:

Uporabite prosojen puder v prahu in ga nanesite na celoten obraz, kar bo omogočilo, da vaš make up ostane svež cel dan. Za konec vzemite čopič in z njim nežno nanesite malce roza rdečila na lica in poskrbite, da se bo rdečilo nežno zlilo s podlago.

Četrti korak:

Očedite vaše obrvi tako, da jih počešete navzgor, dopolnite in izpopolnite pa jih z nežnim svinčnikom v barvi vaših obrvi. Namesto svinčnika lahko uporabite tudi senčilo za veke.

Peti korak:

Odličen eyeliner je ključ do ustvaritve kleopatrinih oči in odličnega večernega videza. Da boste črto nad očmi lahko ustvarili ravno in ostro, boste potrebovali kotni sintetični čopič. Črto začnite vleči na zgornji liniji trepalnic, od zunanjega konca očesa proti notranjemu. Za nižje linije trepalnic pripravite tanjšo črto, samo na zunanjem kotu (tukaj lahko uporabite tudi črno senčko za oči, v kolikor želite mehkejši učinek). Zaključite z nanosom črne maskare za trepalnice, priporočamo takšno, ki ustvari dodaten volumen in trepalnice nekoliko zavalovi.

Šesti korak:

V ustnice vtrite hidratanten balzam, da odstranite odmrle celice in ustnice dobro navlažite. Izberite šminko, ki bo ustrezala barvi vaše kože (roza odtenki pristojijo srednje obarvani koži, breskovi odtenki pristajajo bolj zagoreli polti, oljči pa se podajo temnejši polti). Nanesite šminko s prstom in tako ustvarite bolj naraven videz. Izzovite Anno Wintour: nosite črno od glave do pet!

Nekaj tednov nazaj je podjetje Condé Nast objavilo zgornji posnetek, kjer se pojavi 73 vprašanj, ki so naslovljeni na modno urednico ameriške revije Vogue,…

 

Leave a comment